Allround schildersbedrijf

Manas is een samenvoeging van de achternamen van de oorspronkelijke eigenaars: Henk Kwakman en Henk Kras. Omdat Kwakra toch een beetje gek zou klinken, werd het dus Manas Schilderwerken. Na enkele jaren stapte Henk Kras uit de zaak om zijn passie als brandweerman te volgen. Zodoende werd Henk Kwakman de enige eigenaar. In de jaren die volgden werd de al zeer ruime kennis van nog verder bijgeslepen. Inmiddels is Manas Schilderwerken een allround schildersbedrijf die werkelijk alle kneepjes van het vak kent.

Onze werkzaamheden

Één brok ervaring

Onze ruime ervaring komt dagelijks uitstekend van pas. Er zijn bijvoorbeeld meerdere manieren om houtrot te herstellen en Manas Schilderwerken beheerst ze allemaal. Daarbij is vertrouwen altijd onze basis. Wij zijn een echt no-nonsense bedrijf en wij zullen altijd onze afspraak nakomen. Voor Manas Schilderwerken is dat heel normaal.

Manas Schilderwerken is gecertificeerd Meesterschilder en in het bezit van VCA. Wij staan garant voor de allerhoogste kwaliteit en nazorg. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!