Bouw- en verbouwbegeleiding

Manas Schilderwerken is dermate ervaren dat wij zelfs de complete regie van verbouwingen op ons kunnen nemen. Bouwbegeleiding in optima forma. Wij vragen offertes op bij onderaannemers, timmermannen, elektriciens, tegelzetters en zelfs rietdekkers. Voor alle bouwdisciplines kennen wij de juiste mensen. Manas Schilderwerken zorgt er zo voor dat u zorgeloos door een verbouwing heen fietst!

Grenzeloos allround

Het is voor ons een sport om voor u zo scherp mogelijke prijzen bij onderaannemers te bedingen. Zo levert een keuze voor bouwbegeleiding door Manas Schilderwerken u direct geld op! Uiteraard garanderen wij daarbij ook gewoon de hoogste graad van kwaliteit en nazorg. Wanneer u niet tevreden bent lossen wij dat dus meteen op! Wij hebben namelijk een uitstekende naam en dat houden wij graag zo.

Ervaren schilders

Wij zijn actief voor zakelijke opdrachtgevers, particulieren, VVE’s, makelaars en onroerend goed beheerders. Onze sterkste punten zijn zonder twijfel kwaliteit en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak en wij doen wat wij beloven. Voor ons is dat heel gewoon. Daarom zijn wij al sinds 1995 een zeer goed gewaardeerd bedrijf.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij geven u graag enkele richtprijzen!