Renovatie Schilder

Zoekt u een renovatie schilder? Dan bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf zoals Manas Schilderwerken. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring en kennen alle kneepjes van het vak.

Houtrot problemen

Manas Schilderwerken uit Volendam is opgericht in 1995 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gevestigde naam in de schilder- en afbouwbranche. Wij beheersen als gecertificeerd Meesterschilder alle facetten van het schilderwerk tot in de perfectie: binnen- en buitenwerk, onderhoud, renovatie en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Houtrotherstel is voor ons bijvoorbeeld ook gesneden koek.

Schilder uit Volendam

Manas Schilderwerken hanteert scherpe prijzen, terwijl de kwaliteit van het hoogste niveau is. Precies zoals u mag verwachten van ervaren vaklieden met oog voor detail. Manas Schilderwerken is voornamelijk werkzaam in de Randstad en de regio ’t Gooi.

Ervaren schilders

Wij zijn actief in de zakelijke- en particuliere markt, voor VVE’s, makelaars en onroerend goed beheerders. Onze sterkste punten zijn –dat staat buiten kijf- kwaliteit en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak en wij doen wat wij beloven. Voor ons is dat logisch. Mocht er onverhoopt toch iets niet geheel naar wens zijn, dan staan wij dezelfde dag nog bij u op de stoep!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij informeren u graag over de mogelijkheden!