Nieuwbouw

Nieuwbouw schilder gezocht? Manas Schilderwerken uit Volendam is opgericht in 1995 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gevestigde naam in de schilder- en afbouwbranche. Wij beheersen als gecertificeerd Meesterschilder alle facetten van het schilderwerk tot in de perfectie: binnen- en buitenwerk, onderhoud, renovatie en kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Schilder voor nieuwbouwproject

Manas Schilderwerken hanteert concurrerende prijzen, terwijl de kwaliteit van het hoogste niveau is. Precies zoals u mag verwachten van ervaren vaklieden met oog voor detail. Manas Schilderwerken is voornamelijk werkzaam in de Randstad en de regio ’t Gooi. Maar uiteraard rijden wij voor een mooie opdracht graag even om!

Ervaren schilders uit Volendam

Manas Schilderwerken is actief voor zakelijke opdrachtgevers, particulieren, VVE’s, makelaars en onroerend goed beheerders. Onze sterkste punten zijn sinds onze oprichting altijd al kwaliteit en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak en wij doen wat wij beloven. Mocht er onverhoopt toch iets niet geheel naar wens zijn, dan staan wij dezelfde dag nog bij u op de stoep! Zo zijn wij Volendammers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij geven u graag enkele richtprijzen!